Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda imal edip, montaj ve onarma proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda anlatım tamlanan noktalarda makul süre ısı ve yalaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapları temelı ana daşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıevet dayanıklı ahşap kadar.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate allıkınarak muktezi adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en usturuplu paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki kötü, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara intikalini dikilmek yahut mümkün evetğu kadar geciktirmektir.

Kalamış Galatasaray Tesisleri'nde atık meşaleler yüz yangın çıkarken itfaiye aracı ekipleri yangına müdahale etti.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir yol ile yerleştirilmesi, yangın Yangın Kapısı anında kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

Yangın bapsı nedir ve ne sorune yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini hazırlamak sinein kullanılan bir kapıdır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hâlet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya düz birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Report this wiki page